• Gecertificeerde vakmannen
  • Altijd in de buurt
  • Dag en nacht bereikbaar
  • Voorbereid op de toekomst

Service en onderhoud

We beschikken over een ervaren en gecertificeerd team dat service en onderhoud biedt aan bedrijven en particulieren met zonnepanelen. Hierbij voeren we niet alleen reparaties uit, maar besteden we ook aandacht aan preventief onderhoud. Zo geniet u met onze service van een optimale levensduur van uw zonnepanelen. Voor het uitvoeren van onderhoud maken we per project een onderhoudscontract op maat. Onze specialisten staan dag en nacht voor u klaar.

  • Gecertificeerde specialisten
  • Snel ter plekke
  • Dag en nacht bereikbaar

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Vraag een vrijblijvende offerte aan door contact op te nemen via onderstaande buttons.

Onderhoud zonnepanelen

Zonnepanelen vereisen weinig onderhoud. Het vuil op de panelen wordt dankzij een beschermende coating grotendeels weggespoeld door regen. We raden aan om een paar keer per jaar uw panelen te laten controleren. Zo weet u direct wanneer ze toe zijn aan een schoonmaakbeurt. We adviseren om minstens 1 keer in het jaar een grondige schoonmaak uit te laten voeren. Een grote ophoping van vuil kan er namelijk voor zorgen dat u rendement verliest.

Onderhoudscontract bij Solar Match

Om ervoor te zorgen dat uw zonnepanelen optimaal functioneren kunt u bij Solar Match een onderhoudscontract aanvragen. We gaan graag met u in gesprek om te kijken wat we voor u kunnen betekenen. Bij elk project stellen we het onderhoudsplan op maat op. Bij het uitvoeren van onderhoud maken we uw zonnepanelen vakkundig schoon. Daarnaast inspecteren we elk paneel en voeren we waar nodig preventief onderhoud uit. Zo zorgen we ervoor dat de panelen jaarlijks het maximale rendement opbrengen.

Hulp nodig met uw zonnepanelen?

Ervaart u technische problemen met uw zonnepanelen? Ons team staat dag en nacht voor u klaar. We zijn snel bij u op locatie en beginnen gelijk met de inspectie. Problemen lossen we vakkundig en adequaat op.

Service en onderhoud aanvragen

Ons team is breed gespecialiseerd in het bieden van service en onderhoud. Naast het vakkundig onderhouden van zonnepanelen kunt u bij ons ook terecht voor kennis en vakmanschap bij:

Onze klantenservice voor al uw vragen

Wilt u meer informatie of heeft u persoonlijk advies nodig? Neem dan contact met ons op via onderstaande opties, zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden.

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u terug