• Gecertificeerde vakmannen
 • Altijd in de buurt
 • Dag en nacht bereikbaar
 • Voorbereid op de toekomst

Zonnepanelen

Wek duurzame energie op met onze kostenbesparende zonnepanelen. Door zelf energie op te wekken en te verbruiken, betaalt u minder voor reguliere stroom. Dit resulteert in een lagere energierekening. We zijn gespecialiseerd in het aanleggen van zonnepanelen voor particulieren en bedrijven.

 • Automatisch startende en stoppende zonnepanelen
 • Weinig onderhoud
 • Duurzaam energie opwekken
 • Lagere energierekening
 • Geschikt voor zakelijk en particulier gebruik
 • Verhoog de waarde van uw pand

Neem gerust contact op voor meer informatie over onze zonnepanelen en het aanvragen van een vrijblijvende offerte.

Zonnepanelen kopen

Beschikt u over een geschikt dak voor zonnepanelen en bent u van plan om lang in uw huidige woning of bedrijfspand te verblijven? Dan raden we aan om gebruik te maken van zonnepanelen. Veel particulieren en bedrijven zijn u al voorgegaan. Dit komt omdat deze duurzame oplossing heeft bewezen dat hij zijn investering snel terugverdient. Ontdek hoeveel u kunt besparen en neem contact op voor vrijblijvend advies. We kijken welke zonnepanelen voor u geschikt zijn en wat u jaarlijks kunt besparen.

Hoe werken zonnepanelen?

De zonnepanelen wekken energie op van zonlicht. Maar hoe gaat dit eigenlijk precies in zijn werk? In de panelen bevinden zich zonnecellen. Deze zijn opgebouwd uit twee lagen. Zodra hier zonlicht op schijnt, ontstaat er stroom tussen de twee lagen. Deze stroom wordt opgeslagen en gaat via een omvormer naar de aangesloten meterkast. Deze groene stroom is vervolgens geschikt om te verbruiken in uw woning of bedrijfspand.

Btw teruggave zonnepanelen

Voor het aanschaffen en laten plaatsen van zonnepanelen betaalt u 21% btw. De overheid steunt, net als wij, duurzame oplossingen. Er is daarom een regeling opgezet waarbij u de betaalde 21% btw mag terugvragen bij de belastingdienst. De btw-aangifte kunt u tot 6 maanden na afloop van het kalenderjaar waarin u de zonnepanelen heeft gekocht indienen. Er is een aparte regeling voor particulieren en ondernemers. Volg hiervoor het btw stappenplan van de belastingdienst.

Zonnepanelen plaatsen

Een zonnepaneel plaatsen we op ieder geschikt dak. De opbrengst van de panelen is afhankelijk van het type dak waarop ze staan en hoe ze gepositioneerd zijn. We lichten graag toe welke aspecten belangrijk zijn voor het maximaal opwekken van zonne-energie.

 • Richting: hoe langer de zonnepanelen overdag zonlicht vangen, hoe meer ze opbrengen. Om dit te bereiken kunt u de panelen het beste zoveel mogelijk richten op het zuiden.
 • Afstellen hellingsgraad: de ideale hellingsgraad voor het afstellen van een zonnepaneel is 35 graden.
 • Schaduw: wanneer er schaduw valt op de zonnepanelen gaat dit uiteraard ten koste van de opbrengst. Denk hierbij aan schaduw van gebouwen en bomen.

Wilt u meer informatie of heeft u behoefte aan persoonlijk advies? We denken graag met u mee. Samen zorgen we dat u het maximale uit de zonnepanelen haalt. Neem hiervoor contact op via onderstaande buttons.

Onze klantenservice voor al uw vragen

Wilt u meer informatie of heeft u persoonlijk advies nodig? Neem dan contact met ons op via onderstaande opties, zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden.

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u terug